Webáruház használata

Kedves Vásárló!

Új vásárlóként az egyeztető email beszerzése az első feladata. Az egyeztető email beszerzésével kapcsolatban keresse fel Lipovszky Pétert a lent megjelölt elérhetőségek egyikén. A regisztrációt és a vásárlást csak előzetes egyeztetés után megkapott egyeztető email birtokában kezdheti meg. Regisztrálni és bejelentkezni a Fiókom és a Pénztár oldalon tud. Az egyeztető email nélküli regisztráció és vásárlás nem jogszerű. Lipovszky Pétert az egyeztető email nélküli regisztráció és vásárlás nem kötelezi az órák megtartására és a vásárlási összeg visszatérítésére.

Mobil: +36 70 532-4476
Email: magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu
Skype-on: magantanar
Cím: 1204 Budapest, XX. Kerület (Pesterzsébet), Szerdahely utca 6/A

Az egyeztető email

Az egyeztető email célja és szerepe, hogy senki ne tudjon úgy tanórákat vásárolni bankkártyával, hogy azt előzetes egyeztetés nélkül tegye. Ez felborítaná az aktuális órarendet, valamint zavaros jogi és pénzügyi helyzetet eredményezne amiből nem lehetne jól kijönni. Ezért lett így leszabályozva, hogy az ilyen helyzeteket elkerüljük. Remélem ezt megértik a kedves vásárlóim.

Az egyeztető email beszerzése és a vásárlás egy nagyon egyszerű dolog! Megbeszéljük az órákat, hogy mikor mennyit tartunk ki a tanítandó (kedvezményezett) diák, utána kap egy részletes emailt a megbeszéltekről. Az emailben szereplő adatokat másolás/beillesztéssel kitölti a pénztárban a megfelelő mezőket és már fizethet is a bankkártyájával a CIB Bank Zrt. biztonságos rendszerén vagy PayPal-on keresztül. Ennyi! Az egyeztető email birtokában a vásárlás körülbelül kettő perc! Nem több.

Az egyeztető email tartalma: A Vásárló neve, a pontos számlázási címe, a tanítandó diák neve, tanóra neve és jellege (normál tanóra vagy online tanóra), a tanóra időtartama és kezdési időpontjai és darabszáma valamint a fizetés módja (Online bankkártyás fizetés).

Fizetési szabályok:

Az árak forintban értendők és 1 fő oktatása esetén érvényesek. A már kifizetett órákat utólag már nem lehet visszatéríteni.

Az órakezdés előtt 24 órán belül lemondott óra teljes óradíját ki kell fizetni. Ez személyes megjelenés estén történő óralemondás esetére is érvényes. Időtartam rövidítése (órakezdés előtti 24 órán belül) esetén az előre megbeszélt óradíjat kell kifizetni!

FIZETÉSI MÓDOK:

Bankkártyás fizetés

A Webáruházban internetes kártyaelfogadással is lehet fizetni a CIB Bank Zrt. biztonságos kártyaelfogadó rendszerén keresztül.  A Bank fizetési oldalán a bankkártyájának a számát a lejárati dátumát (hó/év) valamint a kártyája CVC/CV2 kódját kell megadnia. Más adatot a Bank nem kér Öntől. Nincs ellenőrző oldal a megadott adatainak áttekintésére, ellenőrzésére, így a tranzakció egyből végbemegy a “Fizetés” gombra kattintva / érintve. Ezért, kérem, legyen szíves ellenőrizze, hogy helyesen adta meg kártyájának adatait mielőtt a “Fizetés” gombra kattint vagy érint, a sikeres fizetés érdekében!

A CIB Bank Zrt. fizetési oldala

Banki átutalás
A banki átutalás esetén a a megjegyzés rovatban fel kell tüntetni a tanítandó diák nevét, a tanóra rövid nevét, és az órakezdés időpontját. Az átutalásnak meg kell érkeznie az aktuális óra kezdéséig. Egy banki tranzakció 5 másodpercen belül íródik jóvá a kedvezményezett (Blessharvest Bt.) számláján bármelyik napon a nap 24 órájában.

PayPal-on keresztül: A felhasználónak van lehetősége PayPal fiókjával fietni, abban az esetben, ha külföldi és nem tud a CIB Bank biztonságos bankkártyaelfogadó rendszerén keresztül a bankkártyájával fizetni. Minden más esetben a közvetlen banki átutalási és bankkártyás fizetés a megengedett.

Kellemes vásárlást kívánok!

Lipovszky Péter
matematika – fizika szakos
magántanár